Despre Noi

Școala Gimnazială ,,Adrian Porumboiu” Muntenii de Jos

O școală nouă, cu deschidere spre nou, spre cunoaștere, o școală unde copil sau adult își împlinește menirea.

Ne străduim să fim angajați față de elevii pe care avem privilegiul de a-i servi, profesorii și personalul nostru dedicat și talentat. De asemenea, ne mândrim să avem cel mai activ și mai util grup de parteneri, părinți vizionari, cei care doresc bine, absolvenți și prieteni.

teacher, learning, school-4784916.jpg

În fiecare zi la Școala Gimnazială ,,Adrian Porumboiu” este ca o binecuvântare pentru elevii activi și membrii personalului talentați din jur.

Director General, Asofiei Alina Roxana
Școala Gimnazială ,,Adrian Porumboiu”
0 +
Elevi
0 +
Personal Calificat
0 +
Activitati
0 +
Membri Comitet parinti
Misiune

Misiunea noastră este de a dezvolta abilitățile unice și potențialul fiecărui copil, oferind un program educațional îmbogățit. Ne străduim spre excelență printr-o abordare practică. Tradițiile bogate înrădăcinate în curriculum-ul nostru inovator cresc cetățeni productivi, grijulii și curioși din punct de vedere intelectual.

Valori

Avem o cultură modernă, relevantă și care inspiră elevii să aibă un viitor mai luminos. Suntem hotărâți în abordarea noastră de a învăța, suntem creativi în gândirea noastră și îndrăzneți în ambițiile noastre.

Filosofie
Noi, la Scoala Gimnazială, urmăm o abordare educațională centrată pe copil. Ne asigurăm că se bazează pe observații științifice de la naștere până la maturitate. Credem că un copil este în mod natural curios și este capabil să inițieze învățarea într-un mediu de sprijin și pregătit cu atenție.