Cursuri

Rezumat Cursuri

Școala Gimnazială ,,Adrian Porumboiu” își propune să ofere tuturor elevilor noștri un curriculum vast și echilibrat, care să ofere activități pline de satisfacție și stimulare pentru a-i pregăti pentru cea mai bună viață socială și culturală.

Fie că este vorba despre cărțile noastre sau de instruire practică, ne asigurăm că fiecare student primește atenție personală pentru a face față și a înflori în fiecare materie pentru scoruri mai bune și un viitor mai luminos.

Informatică

Experiență practică cu cele mai recente limbaje de programare și tehnologie. Avem profesioniști IT instruiți care lucrează îndeaproape cu studenții noștri, astfel încât aceștia să fie pregătiți pentru lumea reală.

Arte Plastice

Ofer aripi artiștilor care ar dori să o ia ca o carieră sau doar un hobby. Elevii noștri sunt instruiți de profesioniști care îi ajută să-și dezvolte, să învețe și să-și perfecționeze abilitățile în timpul școlii.

Științe umaniste

Studiul limbilor antice și moderne, al filosofiei, al istoriei și multe altele. Ne mândrim să oferim cursuri de umanitate de top de la un personal dedicat și instruit.

Știintă

Studiul încurajează raționamentul științific, descoperirile și invențiile. Profesorii grozavi și laboratoarele bine echipate îi ajută pe elevi să exploreze, să descopere și să experimenteze lucruri noi sub cea mai bună supraveghere.

Matematică

Înțelegerea jocului de numere și a logicii pentru a rezolva probleme din lumea reală. Învățați matematica de la oameni de știință și superiori ai universității care nu o fac interesantă, dar și distractiv de învățat.